Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Nyílt szűrőnap férfiaknak Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2017. november 07.
ImageAz időben felfedezett prosztatarák kezelhető, gyógyítható! – ezzel a jelmondattal invitálják a férfiakat a kifejezetten számukra szervezett, nyílt szűrőnapra november 11-én, szombaton Székesfehérváron. A vizsgálatra a 40 – 50. életévüket betöltött urakat várják, bejelentkezni csütörtökig lehet.
Tovább...
 
Márton-napi programok Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2017. november 07.
ImageSzámos programmal készülnek idén is Székesfehérváron a Márton-napi hagyományok felelevenítése kapcsán. November 10-én, pénteken a Fehérvári Polgárok Egyesülete tart műsoros megemlékezést, november 11-én, szombaton pedig A Szabadművelődés Házában és a Táncházban várják különböző rendezvényekkel, illetve foglalkozásokkal az érdeklődőket.
Tovább...
 
Trágyázási tilalom nitrátérzékeny területeken Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2017. november 07.
Az ősz hagyományosan a trágyázás időszaka. A Fejér Megyei Kormányhivatal Székesfehérvári Járási Hivatala Agrárügyi Főosztálya felhívja a gazdálkodók figyelmét, hogy nitrátérzékeny területen - a felszín alatti vizek nitrátszennyezéssel szembeni védelme érdekében - október 31. és február 15. között trágyázási tilalom van érvényben.
Tovább...
 
Már 3600-an látták a Seuso-kincs kiállítást Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Fejér Tamás   
2017. november 06.
A múlt vasárnapi megnyitó óta már 3600-an látták a Seuso kiállítást Székesfehérváron, több ingyenes tárlatvezetésre már előzetesen elfogytak a helyek. A különleges tárlat november 19-ig minden nap 8 és 22 óra között látogatható a Szent István Király Múzeum Fő utcai épületében.
Tovább...
 
Mécsesgyújtással emlékeztek a fehérváriak a nemzeti gyásznapon Nyomtatás E-mail
Írta: Fejér Tamás   
2017. november 06.
"A fehérváriak mindig őrizték a forradalmárok emlékét" - a nemzeti gyásznapon Vargha Tamás, honvédelmi államtitkár, Székesfehérvár országgyűlési képviselője idézte fel a 1956. november 04-i eseményeket. A székesfehérváriak idén is az Országalmánál fejezhették ki tiszteletüket '56 mártírjai előtt.
Tovább...
 
Téli "Szabad fogas" Velencén Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. november 06.
ImageBármennyire is ragaszkodnánk az elmúlt időszakban többször is ránk köszönt langyos, kellemes, 18-20 fokos szép őszi időjáráshoz, egyre inkább a télies viszonyok és a hideg lesz a meghatározó. Ennek megfelelően az immár alapítványként működő Velencei és Velencei-tó Környéki Nagycsaládosok és Rászoruló Családok Klubja illetékesei újra elindították a tavaly jól debütáló, "Szabad fogas" nevet viselő kezdeményezést, azaz: "Ha fázol, vegyél el egyet, hogy más ne fázzon, tegyél ide egyet."
Tovább...
 
Halottak napi hangverseny a katonahősök emlékére Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2017. november 06.
ImageMéltó helyszínként a Szent István-székesegyházban tartotta halottak napi hangversenyét az Alba Regia Szimfonikus Zenekar.
Tovább...
 
Oktató- és szűrőnap a cukorbetegségről Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2017. november 06.
ImageEgy hat alkalomból álló sorozat záróeseményeként, november 11-én Székesfehérvárra érkezik a „Cukorbetegségről, nem csak cukorbetegeknek” című oktatóprogram. A szakemberek célja, hogy közérthetően szóljanak mindazokhoz, akik még nem érintettek az egészségügyi problémában.
Tovább...
 
Szívügyünk Fehérvár: szűrőnap az egészségért Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2017. november 06.
ImageAz egészség megőrzésének, a betegségek elkerülésének legjobb módszere a megelőzés – e gondolat jegyében fog össze ismét Székesfehérvár Önkormányzata a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórházzal november 7-én. Délután 3 órától ingyenes szűrővizsgálatokkal, tanácsadásokkal várják a szakemberek az érdeklődőket az Alba Regia Sportcsarnokban.
Tovább...
 
Kis táplálkozási ABC: Nyomelemek  Szelén, Réz, Mangán Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - PatikaPlus   
2017. november 06.
ImageA nyomelemek elengedhetetlenül fontosak anyagcserénk megfelelő működéséhez. Fő feladatuk, hogy a biokémiai reakciók és folyamatok normális lefolyását biztosítsák. Legfőbb nyomelemek közül a vassal, a cinkkel és a jóddal már foglalkoztunk, most pedig a mangán, a szelén és a réz kerül e cikk középpontjába.
Tovább...
 
Forradalmian új diagnosztikai eljárás Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Fejér Tamás   
2017. november 06.
ImageMilliméter pontossággal irányítható, Közép-Európában egyedülálló kapszulás diagnosztikai rendszert mutattak be a székesfehérvári Endo-Kapszula Magánorvosi Centrumban. Az endoszkópos vizsgálatok kellemetlenségét kiváltó új eljárással fájdalommentesen végezhető a gyomor- és vékonybéltükrözés.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1031 1032 1033 1034 1035 1036 1037 1038 1039 1040 Következő > Utolsó >>

Eredmények 11397 - 11407 / 20485